מצרכים:
3/4 כוס חמאה מרוככת או נמסה
2/3 כוס שבבי שוקולד מריר
3 ביצים גדולות
1/2 כוס אבקת קקאו
11/2 כוסות סוכר
1 כפית תמצית וניל
7/8 כוס קמח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 350 מעלות.
- בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את החמאה ושבבי השוקולד
יש להפעיל את הBLENDTEC במהירות נמוכה למשך 30 שניות. - יש להוסיף את הקקאו, הביצים הסוכר והוניל – לוחצים על PULSE שלוש-חמש פעמים..
- מוסיפים את הקמח ולוחצים שוב על PULSA שלוש-חמש פעמים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת, ואופים 30 דקות.
לבריאות!