Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

מגה מקרון כשר לפסח של קרן ואיציק קדוש

שתפו:

למרציפן:

240 גרם אבקת שקדים

240 גרם אבקת סוכר

90 גרם חלבון

למרנג:

90 גרם חלב

240 גרם סוכר

60 גרם מים

קרם:

250 גרם שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד לבן

100 גרם מסקרפונה

30 גרם א.סוכר

תמצית ווניל פירות טריים (מעל הקרם)

 

 

אופן הכנת המקרון:

טוחנים יחד שקדים ואבקת סוכר במעבד מזון. מכניסים את החלבונים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה ובסיר נפרד שמים סוכר ומים ומביאים לרתיחה.

מבשלים את הסוכר והמים על להבה בינונית ומודדים בעזרת מדחום את הטמפרטורה, כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה של 112

מעלות, מתחילים להקציף את החלבונים במהירות גבוהה .

כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה של 118 מעלות יוצקים אותו בזרם דק על החלבונים המוקצפים, תוך כדי הקצפה .לאחר שתי דקות מורידים את מהירות ההקצפה לבינונית. ממשיכים להקציף את המרנג במשך כ-5-7 דקות עד שהקערה בטמפרטורת גוף במגע. מעבירים את המרנג לקערה נפרדת ומנפים את תערובת השקדים ואבקת הסוכר במסננת דקה לקערת המיקסר (אין צורך לשטוף את המיקסר מהמרנג). מוסיפים לקערה את החלבונים וצבע מאכל. ומערבבים קלות בעזרת וו גיטרה רק עד לחיבור בין החומרים.  מוסיפים כשליש מהמרנג המוקצף לקערת המיקסר ומערבבים מעט. מוסיפים את יתר המרנג וממשיכים לערבב בעזרת וו הגיטרה בעדינות. המסה שמתקבלת צריכה להיות במרקם שמזכיר טחינה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר בקוטר 15.

על נייר אפיה מסמנים שני עיגולים בקוטר 18. הופכים את הנייר ומזלפים עיגול אחד בספירלה מהפנים החוצה ועיגול שני מזלפים חישוק. במסה שנשארה מזלפים בתבנית נפרדת מקרונים קטנים.

אופים את המקרונים הגדולים בתנור שחומם מראש ל 120 מעלות כ35 – דקות ואת התבנית של המקרונים הקטנים 12 דקות.

 

אופן הכנת הקרם:

מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד הלבן. מקררים כ 6-שעות, מכניסים את השמנת והשוקולד הלבן לקערת המיקסר עם המסקרפונה, אבקת הסוכר והווניל ומקציפים לקרם. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר משונן.

 

הרכבה: מומלץ להרכיב כמה שעות לפני האכילה.

מזלפים את הקרם על המקרון בצורת ספירלה. משאירים רווח של כ 1/2 ס"מ מהשוליים ובחלק החיצוני מזלפים פסים.

מניחים את החישוק מעל הקרם ומסדרים במרכז פירות טריים.

מאמרים לחיים

איך לבחור מסחטת מיצים מקצועית?

בחברת OIG, המייבאת ומשווקת מסחטות מיצים מקצועיות באיכות גבוהה, ניתן לרכוש מסחטות שיענו על הצרכים שלכם בקלות לקבלת מיצים מזינים ועשירים בוויטמינים.

מגה מקרון כשר לפסח של קרן ואיציק קדוש

טוחנים יחד שקדים ואבקת סוכר במעבד מזון. מכניסים את החלבונים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה ובסיר נפרד שמים סוכר ומים ומביאים לרתיחה.

מתכון לחלב שקדים – מגזין בריאות "אגוגו"

חלב שקדים הוא דל-בשומן, עשיר באנרגיה, בחלבון ובסיבים. הוא מכיל רכיבים שונים כמו סידן, ברזל, מגנזיום, ויטמין C, ניאצין ויטמין E ועוד. כל אלה בעלי יתרונות בריאותיים לגוף האדם.

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.