מצרכים:
מתכון להכנת 4 מנות:
1/2 כוס שקדים קצוצים
1 כפית שמן זית
1 כפית שמן שומשום
4 שיני שום כתושות
1 כפית ג´ינג´ר (טרי כתוש או אבקת תבלין)
1/2 ק"ג חזה עוף
1/2 בצל בינוני
2 גזרים מגוררים
2 גבעולי סלרי חתוכים
1 כפית רוטב סויה
2 כפיות מים
סיר בישול MULTI VARKA – Smart Pressure Cooker
אופן ההכנה:
1. מפעילים על תוכנית "טיגון", קולים את השקדים, ומוציאים.
2. מחממים את השמנים, ומוסיפים שום וג´ינג´ר.
3. מחליפים את התוכנית ל"צליה", מוסיפים את העוף ומשחימים קלות מכל הצדדים.
4. מוסיפים ירקות ותבלינים.
5. סוגרים את הסיר ומעבירים ללחץ 3 למשך 8 דקות.
מורידים את הלחץ, פותחים ומגישים.
מומלץ להגיש את העוף מעל אורז, ולפזר מעל את השקדים הקלויים.
בתיאבון!