איך להמיס מוס? יש שיטות פרמיטיביות שאבד עליהן הכלח, ועלולות גם לקלקל את הקומקום. כמו טבילת שקית ניילון בקומקום, כדי להמיס שוקולד. שלא לדבר על כך שלא רוצים להכניס בו שוקולד חלב ולעשות אותו חלבי.
יש בקרב עקרות הבית שגבר התנסו המכשיר הייעודי, מקציף החלב של "דאבו" ומברכות את הרגע שרכשו (או קיבלו במתנה) את הכלי היעיל. בדרך הכי קלה ופשוטה, ניתן להקציף חלב, להמיס שוקולד וליצור מוס. המכשיר גם מיטיב לשמור את חום השוקולד או החלב החם. את המלאכה עושה מנוע איכותי בהספק של 600 ואט. מאחר וכוס הזכוכית נפרדת מגוף החימום, אפשר לשטוף בקלי-קלות.
עקרות הבית שהשתמשו והתלהבו מהמכשיר, מעידות כי הוא מקצועי מאין כמוהו לבית. תכולת הכוס 150-200 מ"ל (תלוי אם מתחשבים בגלם או בחומר שכבר הוקצף). הכוס עשויה זכוכית איכותית, מה שמבטיח בטחון מפני טעמי לוואי וזליגת חומרים לא בריאים אל המזון או המשקה. זה מכשעיר שכל עקרת בית יכולה להרשות לעצמה, גם מבחינת המחיר הנוח.
הכלי הייחודי של "דאבו" מבית OIG פועל בטכנולוגיית חימום "אינדוקציה" הכולל מנגנון הגנה מחימום יתר או התייבשות, כמו כן יש לו מנגנון בטיחות אשר מכבה את המכשיר אוטומטית, אם אין שימוש, כדי שלא יישרף סתם כך, אגב, רבות מציעות את המכשיר החכם הזה כמתנה לחתונה, או כשי אישי מחמות לכלתה ולהיפך, למורה או לרופאה.