Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

חלה מתוקה לשבת

שתפו:

מצרכים:

2 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס שמן
5 כוסות מים פושרים
1.5 כוס סוכר
1 כפית שטוחה מלח (שלא יגע בשמרים)
4 ביצים
1 ביצה טרופה למריחה
שומשום / פרג לפיזור למעלה

אופן ההכנה:

  1.     מחברים את קערת הלישה ובתוכה את וו הלישה, ונותנים לו מעט חופשיות עם הבורג
  2.     מכינים בצד את השמרים עם המים הפושרים
  3.     מכניסים לקערה את הנוזלים, הסוכר והמלח
  4.     מוסיפים את הקמח בהדרגה, ולסיום את השמרים
  5.     מפעילים את הטיימר על 12 דקות, ונותנים למיקסר ללוש עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ולא דביק
  6.     מכסים במכסה התפחה ל- 12 דקות
  7.     מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל אגרוף, ויוצרים את צורת הלחמניות
  8.     מסדרים את הלחמניות על מגש ונותנים לבצק לתפוח שוב כ- 10 דקות
  9.     מכניסים לתנור לחצי שעה בחום של 180 מעלות

שלבי ההכנה:

במתכון זה אנו משתמשים ברולר אשר לש את הבצק בצורה אחידה ודואג שלא יהיה גר' אחד של בצק שלא יעבור את פעולת הלישה ומעניק לו את הגמישות הרצויה. יש להקפיד על שמירת מרחק של 2-3 ס"מ בין הזרוע האוחזת ברולר לבין הקערה כדי שהבצק יעבור בצורה חלקה. מחממים את המים עד להופעת בועות רתיחה ומפוררים את השמרים. מתחילים להפעיל את המערבל במהירות הנמוכה ביותר. מוסיפים את הסוכ , ר קמח, מרגרינה ומלח ולשים במשך 5 דקות. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח כ 1/2- שעה. מחלקים את הבצק לשני חלקים וכל חלק מחלקים ל 3- חלקים שווים. מגלגלים את החלקים לכדורים ומכסים במגבת. לוקחים כל כדור ולשים אותו לאורך לנקניק ארוך. לוקחים שלושה נקניקים וקולעים אותם לצורת צמה. לוחצים בקצוות על מנת לסגור את הפינות ומניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה משומן. מכסים את התבנית במגבת ומשאירים להתפחה לעוד 1/2 שעה. מברישים את החלות עם ביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום או פרג לפי הטעם. אופים את הלחם לפי ההנחיות הבאות: אנו בדאבו ממליצים לאפות את הלחם בתנור הבית שלנו וככל שמשך האפיה יהיה ארוך יותר, כך צפויה ללחם תוצאה טובה יותר.

זמני האפייה המומלצים:

תנור בייתי רגיל ב 200- מעלות
DAVO למשך 30 דקות | תנור
ב 200 – מעלות למשך 45 דקות.
מוציאים את החלות רק כשרואים צבע
אפיה יפה.מקררים
על גבי רשת ומגישים.
בתיאבון!

רוצים לרכוש מיקסר? רוצים לדעת איך לבחור מיקסר מומלץ? היכנסו עכשיו לדף של מיקסר מומלץ!!

מאמרים לחיים

בלנדר ויטמיקס

הבלנדר המוביל והנמכר ביותר בעולם – בלנדר ויטמיקס. בשנים האחרונות מתערער מעמדו של ויטמיקס עם כניסתם של בלנדרים נוספים כגון: DAVO OMNIBLEND, BLENDTEC ועוד.

מרק כתום

מוציאים את גבעולי המרווה מהמרק וטוחנים אותו בבלנדר ידני למרקם חלק. תוך כדי הטחינה מוסיפים את שמן הזית שנותר – זה יעזור להסמיך את המרק. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.

7 טיפים לגיהוץ מושלם

חולצות גיהוץ יכול להיות משימה קשה מאוד. אם השרוולים, הצווארונים והכפתורים משגעים אותך, זכור כי גיהוץ באמצעות לוח שרוול יכול לפשט את העבודה שלך.

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.