Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

הבדלים בין טוסטר אובנים של NOVO ו- DAVO מעל 1600W

שתפו:

אנשים רבים מתלבטים בין שפע הדגמים הקיימים בתחום הטוסטר אובנים, מניסיוננו הצלחת הרכישה עוברת דרך שתי שאלות עליהן מומלץ לענות לפני בדיקת הדגמים:

1. בדיקת אילוצי המקום בו יעמוד הטוסטר, והגדרת מידות מקסימום חיצוניות.
2. האם יש צורך בחימום טורבו לצורך אפיה.

לאחר שיש את התשובות, מומלץ לגשת לבדיקת הדגמים השונים ולברר באיזה טוסטר תוכלו למצוא את התבנית הגדולה ביותר במידות שהגדרתם.

הטוסטרים שלנו מעל 1600W:
נושא EURO 4003 NOV 105 DAV 1508 NOV 115
נפח 26 ליטר 39 ליטר 42 ליטר 50 ליטר
עוצמת חום עד 250 מעלות,
מצב עבודה קבוע
ללא טיימר
עד 250 מעלות עד 250 מעלות,
טיימר עד 60 דקות
עד 250 מעלות,
טיימר עד 90 דקות, מצב עבודה קבוע ללא טיימר, 6 תוכניות אפיה
מאפיינים ייחודיים כירה חשמלית כפולה
של 2500W, גריל,
גוף חימום עליון ותחתון
ניתנים להפעלה בנפרד,
ציפוי אמאייל איכותי, דלת מבודדת קרה
טיימר עד 60 דקות,
גוף חימום עליון
ותחתון הניתנים להפעלה בניפרד. דגם A עם
טורבו וגריל
טורבו – מתאים לגריל,
בישול ואפיה. דלת
זכוכית כפולה ומבודדת מחום. חיסכון באנרגיה רמה A
מגיע בשחור או לבן.
טורבו המאפשר אפיה
בשתי תבניות במקביל,
תאורה פנימית, גוף
חימום עליון ותחתון
ניתנים להפעלה בנפרד, גופי חימום איכותיים מנירוסטה
מידות חיצוניות
רוחב 57 ס"מ, עומק 43 ס"מ, גובה 32 ס"מ
רוחב 55 ס"מ,
עומק 35 ס"מ,
גובה 38 ס"מ
רוחב 55.5 ס"מ
עומק 60 ס"מ
גובה 34 ס"מ
רוחב 60 ס"מ
עומק 45 ס"מ
גובה 34.5 ס"מ
מידות תבנית רוחב 39.6 ס"מ
עומק 29.2 ס"מ
 רוחב 38.5 ס"מ
עומק 27.5 ס"מ
רוחב 45 ס"מ,
עומק 37 ס"מ
עגולה – קוטר 37 ס"מ
רוחב 39 ס"מ
עומק 30.5 ס"מ
אביזרים מגש פירורים  תבנית מלבנית + תבנית עגולה  שתי תבניות אפיה, ומגש איסוף תחתון
ארץ ייצור יוון סין סין
הספק 2650W 1600W 2360W 2000W
מחיר 1,190 ש"ח רגיל – 399 ש"ח
טורבו – 549 ש"ח
1,190 ש"ח 849 ש"ח
אחריות שנה שנה שנה שנה
מאמרים לחיים

מיץ רימונים

יש להסיר את הקליפה החיצונית המרירה. לאסוף את חתיכות הפרי בלבד. יש להשתמש במסננת העדינה ולהכניס את הרימונים למסחטה במנות קטנות. יש להוסיף בהדרגה תפוח.

חלב שקדים

מכניסים את השקדים למים רותחים, ומכסים למשך חצי שעה. מכניסים את השקדים והמים למסחטה יחד, בהדרגה. *השתמשו בסיבי השקדים אשר נאגרו במיכל הנפרד בבישול

קרקרים מחיטה מלאה

הכניסו קמח מונבט, יוגורט, מלח, אבקת אפייה ו -4 כפות חמאה למעבד מזון או בלנדר מקצועי וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו גרעיני שומשום, והפעילות את הבלנדר.

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.