מצרכים:
1 ק"ג פלפלים אדומים
1 בצל גדול
2 גזרים
2 שיני שום
100 גר רסק עגבניות
חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
- קולים את הירקות בתנור על חום של 200 מעלות במצב טורבו + גריל, עד אשר הם משחימים יפה מכל הצדדים.
- מכניסים את הפלפלים, הגזר, הבצל והשום כפי שהם למסחטת HUROM או DAVOMIX. אין צורך להיזהר לא להשאיר גרעינים, בניגוד לבלנדר שטוחן את הגרעינים ומוסיף מרירות בלתי רצויה לרוטב, המסחטה יודעת להפריד אותם החוצה.
- מוסיפים רסק עגבניות, ו- 3 כפות חומץ בלסמי – ומעבדים הכל בתוך המסחטה.
הרוטב יכול לשמש לפסטה, רוטב למנה עיקרית, בסיס לפיצה ועוד.
בתיאבון!