שימוש בעוגיות (cookies) אנו משתמשים בעוגיות בכדי להבטיח כי אנו נותנים לך את החוויה הטובה ביותר באתרנו.
אם תמשיך להשתמש באתר זה אנו נניח שאתה מרוצה ממנו.
שימוש בעוגיות (cookies) אנו משתמשים בעוגיות בכדי להבטיח כי אנו נותנים לך את החוויה הטובה ביותר באתרנו.
אם תמשיך להשתמש באתר זה אנו נניח שאתה מרוצה ממנו.
דף הבית » עוגת גבינה פירורים של פעם // אדווה רויז
לבצק :
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר
150 גרם חמאה
2 חלמונים
למלית:
גביע גבינה לבנה 5% 250 גרם
גביע שמנת חמוצה 15% 200 מ״ל
שמנת מתוקה 250 מ״ל
1/2 כוס חלב
חצי כוס סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג
להכנת הבצק-
לקערת המיקסר עם וו גיטרה
מעבירים- קמח, סוכר , סוכר וניל , חלמונים וחמאה
ומערבבים עד לאיחוד.
מחממים תנור ל-180 מעלות תוכנית עליון תחתון.
משטחים את הבצק על מגש עם נייר אפייה
מכניסים לאפייה של בערך 20 דק׳ עד שהבצק מזהיב, ולא שחום מידי.
מוציאים ומצננים היטב.
למילוי :
בקערת המיקסר עם בלון הקצפה
מערבבים את הגבינות ,הסוכר והאינסטנט פודינג
מוסיפים את השמנת ומקציפים במהירות גבוהה לקצפת יציבה אבל לא מידי.
מרכיבים-
בתבנית/קערה
מפוררים חצי מהבצק שיהיה כתחתית, מעל מוזגים את הקצפת ומעל מפוררים את שאר הבצק
מעבירים את העוגה לקירור של כמה שעות/ לילה
ומגישים