Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

מיקסר DAVO – לא צריך ללוש פעמיים בשביל לאפות חלות – כתבה בעיתון "המודיע"

שתפו:

מאמרים לחיים

מיץ אדום

מיץ אדום: יש להסיר את חרצני התפוח והגבעול. יש לחתוך את התפוח לחתיכות בגודל המתאים. את הסלק, המלפפון והלימון יש לחתוך עם הקליפה לחתיכות בגודל המתאים.

ריזוטו פטריות

מפעילים את הסיר בתוכנית "טיגון" ולאחר 3 דקות מוסיפים את השמן זית וחצי מכמות החמאה. לאחר דקה נוספת מוסיפים את הבצל והשום, ומשאירים עד שהבצל הופך לשקוף.

טבלת השוואה בלנדרים

טבלת השוואת מחירים, בלנדרים. כל הבלנדרים מסוגלים לעשות הכל: שייקים, קרח, גלידה, ממרחים, מרקים חמים ועוד. ההבדל ביניהם: מרקם, זמן עבודה, מפרט טכני וכד'

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.