Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

מיץ קייל ותרד

שתפו:

מצרכים:

30 גרם עלי קייל
30 גרם עלי תרד
100 גרם פרוסת אננס
250 גרם פלחי תפוז

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את התפוז, ומסירים את ליבת האננס וקליפתו.
  2. חותכים לחתיכות בגודל מתאים.
  3. שוטפים את התרד, וחותכים אותו לחתיכות בגודל המתאים.
  4. מעבירים את ידית המיצוי (מסחטת דור שני) למצב "סגור".
    מכניסים את התפוז תחילה, מעבירים את הידית למצב "חצי פתוח" להוצאת חלק מהסיבים וממשיכים להכניס את שאר המצרכים (קודם העלים, ובסוף האננס).
מאמרים לחיים

שייק נקטרינה וענבים

חצי כוס עלי נענע, כף סילאן, כוס קרח. אופן ההכנה: מכניסים את כל המצרכים לאומניבלנד בסדר הרשום ומעבדים עד לקבלת

משקה לימונענע גרוס

רבע כוס מים רותחים, 4 כוסות קרח. אופן ההכנה: ממיסים את הסוכר במים רותחים. מכניסים את כל המצרכים לאומניבלנד ומרסקים

מסחטות מיצים

המסחטות החדישות מאובזרות במנגנון סחיטה איטית ומיועדות לסחיטה של כל פרי או ירק שעולה בדעתכם, לרבות אגוזים. מה היתרון במנגנון

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.