Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

טירמיסו כשר לפסח של קרן ואיציק קדוש

שתפו:

 

לצפיה במתכון הקליקו

(ניתן להכין כקינוח אישי או בתבנית גדולה)

עוגיות אמרטי:

250 גרם אבקת שקדים מולבנים

250 גרם אבקת סוכר

כפית קורנפלור

4 חלבונים

מחית וניל

סירופ קפה:

4 מנות קפה אספרסו ארוך

ליקר אמרטו

זביונה:

4 חלמונים

100 גרם סוכר

500 גרם גבינת מסקרפונה

200 גרם שמנת מתוקה

מקל וניל

30 גרם מים

לעיטור:

אבקת קקאו

גנאש שוקולד:

50 גרם שמנת מתוקה

50 גרם שוקולד חלב

30 גרם שוקולד מריר

קורט מלח

הוראות הכנה:

מחממים תנור לחום בינוני-נמוך – 150-160 מעלות.

בקערת המיקסר הקציפו חלבונים במהירות גבוהה. כאשר מתחיל להיווצר קצף הוסיפו מחצית מאבקת הסוכר בהדרגה. המשיכו עד לקבלת קצף יציב ומבריק.

ערבבו את אבקת השקדים עם המחצית הנוספת של אבקת הסוכר, מחית הווניל והקורנפלור וקפלו לתוך הקצף.

העבירו את התערובת לשק זילוף חד-פעמי עם צנתר חלק מס 15.

זלפו על נייר האפייה בתבנית אצבעות בגודל 10 ס"מ ונפו מעל אבקת סוכר.

הכניסו לתנור  למשך 18 דקות ובסיום האפייה הוציאו את התבנית לקירור מחוץ לתנור.

יש לאחסן בקופסה סגורה היטב בטמפרטורת החדר או במקפיא עד לשימוש.

הכנת סירופ קפה:

ערבבו קפה אספרסו עם ליקר אמרטו והעבירו לתבנית מלבנית עמוקה.

הכנת קרם השוקולד:

הניחו את שני סוגי השוקולד יחד עם מלח בקערה.

חממו שמנת מתוקה לסף רתיחה וצוקו על תערובת השוקולד. ערבבו עד להמסה.

הכנת זביונה:

בקערה חסינת חום ערבבו חלמונים וסוכר על בן מארי עד להמסת הסוכר. (בן מארי – סיר עם מים רותחים ועליו הקערה כך שהמים בסיר לא נוגעים בקערה אלא רק ההדים). העבירו את התערובת לקערת מיקסר עם בלון הקצפה והקציפו עד לקבלת קצף תפוח.  בקערה נפרדת, הקציפו מסקרפונה ושמנת.

אחדו את שני הקרמים בתנועות קיפול.

הרכבת הטירמיסו:

טבלו עוגיות אמרטי בקפה, נערו קלות והניחו על צלחת. זלפו מקרם הזביונה על העוגיות, חזרו על הפעולה: הניחו מעל שכבה נוספת של עוגיות אמרטי טבולות בקפה, וזלפו קומה נוספת של הקרם. נפו אבקת קקאו מלמעלה וצקו מעל מהגנאש שוקולד.

 

מאמרים לחיים

שואב אבק ציקלון

שואב אבק ציקלון פועל באופן כזה שנעזר בפילטר המובנה בתוכו לצורך הפרדה בין האוויר הנקי שבחוץ לבין האוויר המלוכלך. מצד אחד פיתוחו של שואב אבק ציקלון הביא לעידן חדש.

דגשים בבחירת מסחטת מיצים קשים

בטרם נרכוש את המסחטה עלינו לבחור את סוג המסחטה. במסחטת מיצים קשים נבחין בין המסחטה הצנטרפוגלית לבין מסחטת סליל הדור החדש לסחיטה איטית.

מה חשוב לדעת לפני שרוכשים מיקסר?

כל מי שאוהב לבשל או לאפות זקוק למיקסר איכותי בעל כושר עמידות גבוה, בין אם מדובר בתחביב שלכם ובין אם במקצוע. מה כל כך מיוחד בחברת DAVO?

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.