Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

בראוני בטעם בננה

שתפו:

מצרכים:

2-3 בננות
500 גרם תערובת לעוגת "בראוני"
1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. קולפים ופורסים את הבננות.
  2. מפזרים ומייבשים ב- 70ºC במשך 5-6 שעות.
  3. מכינים בצק מתערובת עוגת "בראוני" ומוסיפים את הבננות המיובשות.
  4. מניחים בתבנית אפיה.
  5. אופים בתנור אפיה.
    משך זמן הייבוש תלוי במשתנים רבים.

לבריאות!

מאמרים לחיים

איך לבחור מיקסר

ישנם שני סוגי מיקסרים עיקריים שניתן לציין. הראשון הוא מיקסר ידני ואילו השני חשמלי. בדרך כלל המיקסר הידני ישמש לערבוב

מיקסר מלוש DAVO – מערבב את הצורה

מיקסר מלוש DAVO הוא יחיד ומהפכני באופן פעולתו בעולם ובעל יתרון על מיקסרים מתחרים. בניגוד למיקסרים אחרים, המחייבים בחירה בין

17.6.2016 – כנס הפרעת קשב וריכוז

רויטל קירשברג (MsW)- עובדת סוציאלית קלינית ומטפלת משפחתית. מומחית בטיפול מוכוון ADHD לילדים ולבני נוער, מדריכת הורים ומעבירה סדנאות והשתלמויות

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום