מתכונים
אקלר לימון כשר לפסח של קרן ואיציק קדוש
מבשלים את התערובת תוך כדי טריפה מתמדת על גבי להבה בינונית עד שמתקבל קרם אחיד וסמיך.
מופלטות למוצאי פסח של קרן ואיציק קדוש
מחממים מחבת על חום נמוך. מניחים עלה בצק על המחבת ומטגנים עד להזהבת צד אחד. הופכים את המופלטה ומניחים מיד על הצד המטוגן,
טירמיסו כשר לפסח של קרן ואיציק קדוש
בקערת המיקסר הקציפו חלבונים במהירות גבוהה. כאשר מתחיל להיווצר קצף הוסיפו מחצית מאבקת הסוכר בהדרגה. המשיכו עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
מגה מקרון כשר לפסח של קרן ואיציק קדוש
טוחנים יחד שקדים ואבקת סוכר במעבד מזון. מכניסים את החלבונים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה ובסיר נפרד שמים סוכר ומים ומביאים לרתיחה.
בצק טוב מתחיל במיקסר טוב: ככה תבחרו אותו
הוא עושה לא מעט דברים, אבל המיקסר תופס גם לא מעט מקום. לכן, ולפני כל שיקול אחר, היינו ממליצים להבין איפה אתם מתכננים לשמור אותו וכמה מקום יש לכם שם בשבילו.
10 טעויות אפיה ש(כמעט) כולנו עושים – ואיך למנוע אותן
שבע בבוקר. אתם עוברים ליד מאפייה ובדיוק נפתח תנור ובתוכו לחמניות טריות. הדף נעים של ריח עוטף אתכם, ואת מה שקורה מכאן בתוך המוח – לא מעט מחקרים מדעיים ניסו ועוד מנסים לתאר…