Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

קרקרים מחיטה מלאה

שתפו:

מצרכים:

2.5 כוסות קמח כוסמין טרי, קמח חיטה מלאה או קמח שיפון, או תערובת שלהם
1 כוס יוגורט רגיל
1 כפית מלח ים
1.5 כפיות אבקת אפייה (ללא אלומיניום)
2 כפות גרעיני שומשום, קלויים בתנור
8 כפות חמאה מומסת
קמח לבן לא מולבן

אופן ההכנה:

  1. עבור קמח מונבט:
    הכניסו קמח מונבט, יוגורט, מלח, אבקת אפייה ו -4 כפות חמאה למעבד מזון או בלנדר
    מקצועי וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה.
    הוסיפו גרעיני שומשום, והפעילות את הבלנדר על PULSE פעם או פעמיים לערבוב.
    רדדו את הבצק לעובי של כ- 1/2 ס"מ על דף אפיה, והשתמשו בקמח לבן למנוע הידבקות.
    חתכו לריבועים בסכין או לעיגולים עם כוס.
    הניחו על נייר אפייה משומן, והברישו את יתרת החמאה המומסת.
    אופים במייבש מזון בחום של 150 מעלות עד שהקרקרים יבשים לחלוטין ופריכים.
    יש לאחסן בכלי אטום במקרר.
  2. קמח לא מונבט:
    מערבבים קמח עם יוגורט ומניחים במקום חמים למשך 12 עד 24 שעות.
    פועלים לפי ההוראות בסעיף הקודם.
  3. וריאציות:
    ניתן להוסיף נבטים מסוגים שונים, פרג, עשבי תיבול ועוד.

לבריאות!

מאמרים לחיים

מיץ בננה וגזר

יש לחתוך את הגזר למקלות דקים. יש לחתוך את התפוחים לחתיכות בגודל המתאים יחד עם הקליפה. יש לקלף את הבננה

מתכון לעוגת גבינה אפויה // קרן קדוש

לקערת מיקסר עם מקציף שמים מסקרפונה, שמנת מתוקה אבקת סוכר, ווניל עד לקבלת מרקם חלק. מזלפים קצפת מסביב לעוגה ומקשטים

הבלנדר שיגרום לכם להקים מפעל חמאה בבית – יעל רייף, נענע 10

הבלנדר שיגרום לכם להקים מפעל חמאה בבית –עוצמה ויכולת לעשות מגוון של דברים לא חייבים להיות פרימיום. בלנדר Blendtec Classic

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום