בלנדר טוב ואמין יוכל 'לסחוב' עליו הרבה שנים טובות בשימוש יום יומי, מה גם שמשך זמן האחריות על מוצר איכותי מחברה בעלת שם הוא ארוך, ובמידה והמוצר איכשהו הפסיק לעבוד כמו שצריך או שמא התקלקל – נדע שיש לנו למי לפנות.
מדוע יש צורך בבלנדר מקצועי ?
כשאומרים לי את המילה 'בלנדר' אני נזכרת בפעם האחת הזו שהתחשק לי מילקשייק בתור ילדה, ולא הפסקתי לבכות לאמא עד שהיא הורידה מהארון איזה בלנדר קטן ומאובק ונתנה לי לעשות איתו ניסוי חברתי-פסיכולוגי ולבדוק כמה ליטרים של שייק אני אוכל להתיז על הקירות עד שהיא תאסור עליי מלהשתמש בבלנדר לצמיתות. מאז הניסוי הזה עבר זמן רב, וכיום אפשר לראות בלנדר כמעט בכל מטבח. הוא נהפך למצרך נחוץ בכל בית, שכן אפשר להכין איתו מטעמים שלא נוכל להכין עם אף כלי מטבח אחר. משייקים בריאים ועד למרקים או חומוס ביתי ואיכותי, הבלנדר יעבד לנו את הבלילה היטב ויהפוך אותה לרכה ואוורירית. אז למה צריך בלנדר מקצועי ואי אפשר להסתפק בבלנדר הקטן מהילדות? קודם כל, העוצמה שלו. הוא מעבד וטוחן בצורה כזו שלא יישארו גושי מזון לא מעובדים בבלילה, והיא תיהפך לקטיפתית ורכה. במוצרי מזון נוזליים רבים, חלק גדול מהטעם מושפע מן המרקם של העיסה, ומרקם חלק ומזמין נוכל להשיג רק משימוש בבלנדר מקצועי ובעל עוצמה.
הבלנדרים של DAVO, עכשיו במחירים אטרקטיביים במיוחד!