Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

טום דיקסון מייסד BLENDTEC מתארח בצינור לילה

שתפו:

טום דיקסון מייסד BLENDTEC התארח בצינור לילה עם גיא לרר ועל הדרך ריסק להם כמה דברים…
לצפייה – דקה 15:08

מאמרים לחיים

מגה מקרון כשר לפסח של קרן ואיציק קדוש

טוחנים יחד שקדים ואבקת סוכר במעבד מזון. מכניסים את החלבונים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה ובסיר נפרד שמים סוכר ומים ומביאים לרתיחה.

מומלץ בקור – נירה רוסו

בדקתי את מכונת הגלידה הביתית מבית דאבו ליצור קילוגרם אחד של גלידה. נכון שרוב האזרחים כאן אינם רואים דווקא במכונת גלידה מוצר מטבח חיוני, אבל בישראל

סיר לחץ

למרות השם המרתיע , זהו כלי מאוד שימושי לבישול. ההבדל העיקרי בינו לבין סיר רגיל הוא שסיר רגיל לא נאטם לחלוטין, ודרך מכסה הסיר נפלטים אדים באופן בלתי מבוקר.

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.