עולם המסחטות מגוון ומבלבל, וחשוב להבין את ההבדלים בין המסחטות על מנת לקבל את ההחלטה הטובה ביותר עבורכם. במאמר זה נסייע לכם להבין את ההבדלים הטכנולוגיים בין הדורות השונים של המסחטות הנמכרות היום בשוק.
מסחטת עשב חיטה – מבנה ייחודי המותאם בצורה מיטבי לסחיטת עלים ועשבים, מגיעה עם אביזרים ייחודיים לסורבה, הכנת פסטה ביתית וכו'.
מסחטת עשב חיטה: HUROM GD
דור ראשון – המסחטות הנפוצות בשוק, מאופיינות במיכל סחיטה קטן יותר (לרוב 300 ס"מ), בורג סחיטה עם כנף אחת, מהירות סחיטה של 70-80 סל"ד, ספר מתכונים בעברית (ברוב הדגמים).
דגמים של דור ראשון: < HUROM JP, HUROM HG, DAV 200
דור שני – מסחטות HUROM או DAV 600 בלבד!
מיכל סחיטה של 500 מ"ל, בורג סחיטה עם מספר כפול של חריצי סחיטה ושתי כנפיים, מהירות סחיטה של 40 סל"ד, ספר מתכונים עם 365 מתכונים בעברית. דגם HUROM HH מגיע עם ידית מיצוי לסחיטה אפקטיבית יותר.
דגמים של דור שני: HUROM HH ELITE 2G, DAV 600
דור אלפא – מסחטת HUROM בלבד!
מיכל 500 מ"ל, בורג סחיטה דומה לדור שני עם שתי כנפיים מקוצרות להכנסת מזון מהירה יותר, ידית מיצוי דומה לבחירת כמות סיבים במיץ וסחיטת פירות רכים, מהירות סחיטה של 40 סל"ד ומנגב סיליקון במהירות 17 סל"ד בסיבוב הפוך לסחיטה אפקטיבית, 2 ספרי מתכונים בעברית (אחד למיצים והשני לגלידות וסורבה).
מסחטת אלפא: HUROM ALPHA H25
מסחטה תעשייתית – מיכל 1000 מ"ל, בורג סחיטה עם כפול חריצי סחיטה וגדול יותר, ידית מיצוי, מהירות סחיטה של 40 סל"ד, עובדת עד 8 שעות ברציפות, מותאמת ארגונומית לסביבת עבודה תעשייתית וסחיטה בהיקפים גדולים.מסחטה תעשייתית: HUROM H 22