Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

בראוני בטעם בננה

שתפו:

מצרכים:

2-3 בננות
500 גרם תערובת לעוגת "בראוני"
1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. קולפים ופורסים את הבננות.
  2. מפזרים ומייבשים ב- 70ºC במשך 5-6 שעות.
  3. מכינים בצק מתערובת עוגת "בראוני" ומוסיפים את הבננות המיובשות.
  4. מניחים בתבנית אפיה.
  5. אופים בתנור אפיה.
    משך זמן הייבוש תלוי במשתנים רבים.

לבריאות!

מאמרים לחיים

מרק גספצ'ו קר

מצרכים: מעט פלפל, טבסקו לפי הטעם… אופן ההכנה: מכניסים את כל הרכיבים לתוך בלנדר DAVO OMNIBLEND וטוחנים במהירות גבוהה עד למרקם חלק. בתיאבון!

מיץ קיווי תפוז

מקלפים את התפוז, שוטפים את הקיווי היטב עם הקליפה. חותכים לחתיכות בגודל מתאים. יש להשתמש במסננת הגסה, ולסגור את מכסה המיץ לפני הסחיטה. יש לסחוט לסירוגין את חתיכות הפרי,

בצק טוב מתחיל במיקסר טוב: ככה תבחרו אותו

הוא עושה לא מעט דברים, אבל המיקסר תופס גם לא מעט מקום. לכן, ולפני כל שיקול אחר, היינו ממליצים להבין איפה אתם מתכננים לשמור אותו וכמה מקום יש לכם שם בשבילו.

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.