Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

בראוני בטעם בננה

שתפו:

מצרכים:

2-3 בננות
500 גרם תערובת לעוגת "בראוני"
1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. קולפים ופורסים את הבננות.
  2. מפזרים ומייבשים ב- 70ºC במשך 5-6 שעות.
  3. מכינים בצק מתערובת עוגת "בראוני" ומוסיפים את הבננות המיובשות.
  4. מניחים בתבנית אפיה.
  5. אופים בתנור אפיה.
    משך זמן הייבוש תלוי במשתנים רבים.

לבריאות!

מאמרים לחיים

כתבה בטריבונה – TLV TIMES

השבוע הגיע לישראל לביקור עסקים המהנדס האמריקאי טום דיקסון שהפך את המותג שלו BLENDTEC, לבלנדר החזק ביותר בעולם, ועל הדרך

מופלטות למוצאי פסח של קרן ואיציק קדוש

מחממים מחבת על חום נמוך. מניחים עלה בצק על המחבת ומטגנים עד להזהבת צד אחד. הופכים את המופלטה ומניחים מיד

פנקייק כוסמת מונבטת

משרים במים ללילה זרעי כוסמת אורגנית ומכסים. למחרת שוטפים ומסננים את הגרעינים ומכניסים לאומניבלנד יחד עם תמצית וניל ומים. מעבדים

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.