Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

עוגת קרמבו // אור בן אוליאל

מצרכים להכנת עוגת קרמבו // אור בן אוליאל

6 ביצים
רבע כוס תחליף אבקת סוכר סוויטאנגו לבן טחון.
רבע כוס תחליף סוכר חום של סוויטאנגו
1 אינסטנט פודינג שוקולד סוויטאנגו
2 חבילות שמנת מתוקה 38%
1כוס חלב סויה/שקדים ללא סוכר של אלפרו או סדרת אלטרנטיב תנובה
1 אינסטנט פודינג וניל סוויטאנגו
חבילת שוקוציפס סוויטאנגו

שתפו:

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל 180 מעלות
  • ב 2 קערות להפריד חלמונים וחלבונים
  • להקציף חלבונים ולהוסיף את תחליפי הסוכר
  • להוסיף את החלמונים ואת אינסטנט פודינג שוקולד ולהקציף לעוד 2 דקות.
  • להעביר את התחתית לתנור ל 30 דקות .
הכנת הקרם:
  • להקציף 1 שמנת מתוקה עם החלב ואינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.
  • כשהתחתית מתקררת- להזליף את הקרם הלבן מעל.
  • להמיס שוקוציפס סוויטאנגו ם 1שמנת מתוקה ולשפוך על העוגה למעלה.
  • להכניס למקרר ל4 שעות לפחות .

לצפייה במתכון

עוד מתכונים

מגהץ קיטור – איך בוחרים

רוב האנשים אשר מתכננים לרכוש מגהץ, יבחרו בדרך כלל בין אחד משני סוגי מגהצים – מגהץ קיטור או מגהץ אדים

עוגת בסקוויטים עם קרם וגבינה ולוטוס // לאה ממן

אין טעימה ופשוטה כמו עוגת בסקוויטים! מכינים אותה בדקה וחצי קצת מנוחה במקרר והיא כלכך טעימה, יש להכין את הקרם

מיץ בוקר שילדים אוהבים במסחטת HUROM

המתכון של מיכל צפיר למיץ שילדים אוהבים, במסחטת HUROM, סחוט טרי מאה אחוז טבעי!!!! יאממממממי הנה המתכון למיץ טעים וממריץ

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום