שימוש בעוגיות (cookies) אנו משתמשים בעוגיות בכדי להבטיח כי אנו נותנים לך את החוויה הטובה ביותר באתרנו.
אם תמשיך להשתמש באתר זה אנו נניח שאתה מרוצה ממנו.
שימוש בעוגיות (cookies) אנו משתמשים בעוגיות בכדי להבטיח כי אנו נותנים לך את החוויה הטובה ביותר באתרנו.
אם תמשיך להשתמש באתר זה אנו נניח שאתה מרוצה ממנו.
דף הבית » מתכון לעוגת גבינה אפויה // קרן קדוש
לתחתית:
150 גר עוגיות חמאה
60 גר חמאה מומסת
לעוגת הגבינה:
5 ביצים מופרדות
500 גרם גבינה לבנה 9%
250 גרם גבינת שמנת 30%
1/2 כוס (70 גרם) קורנפלור
3 כפות (30 גרם) קמח
1 כפית מחית וניל
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
200 גרם שוקולד לבן קצוץ
1/2 כוס (120 מ”ל) שמנת מתוקה להקצפה
קצפת:
250 גרם שמנת
85 גרם מסקרפונה
35 גרם אבקת סטכר
מקל וניל/מחית וניל
מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה ומהדקים בתחתית התבנית מקררים יש לעטוף את התחתית של הרינג בנייר אפייה ונייר כסף (כדי למנוע נזילות).
מחממים את התנור ל-150 מעלות.
למלית: מערבבים גבינת שמנת, גבינה לבנה ומחית וניל בקערה. מוסיפים חלמונים וסוכר ומערבבים עד לאיחוד. מניחים בצד.
מחממים את השמנת המתוקה במיקרו או בקלחת ויוצקים על השוקולד הלבן, מחכים 2 דקות ומערבבים לקרם חלק. מוסיפים לקערת הגבינות ומערבבים היטב. מנפים לתוך התערובת את הקורנפלור והקמח ומערבבים.
.להרכבה: מוציאים את התבנית מקירור ויוצקים מעל את תערובת הגבינות
אופים כ-20 דקות, מנמיכים את התנור ל-100 מעלות ואופים כ-40 דקות נוספות. מוציאים את העוגות מהתנור, מצננים ומכניסים למקרר ללילה.
.9 להכנת הקצפת – לקערת מיקסר עם מקציף שמים מסקרפונה, שמנת מתוקה אבקת סוכר, ווניל עד לקבלת מרקם חלק. מזלפים קצפת מסביב לעוגה ומקשטים בפירות .