Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

רוטב פלפלים לפסטה

שתפו:

מצרכים:

1 ק"ג פלפלים אדומים

1 בצל גדול
2 גזרים
2 שיני שום
100 גר רסק עגבניות
חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

  1. קולים את הירקות בתנור על חום של 200 מעלות במצב טורבו + גריל, עד אשר הם משחימים יפה מכל הצדדים.
  2. מכניסים את הפלפלים, הגזר, הבצל והשום כפי שהם למסחטת HUROM או DAVOMIX. אין צורך להיזהר לא להשאיר גרעינים, בניגוד לבלנדר שטוחן את הגרעינים ומוסיף מרירות בלתי רצויה לרוטב, המסחטה יודעת להפריד אותם החוצה.
  3. מוסיפים רסק עגבניות, ו- 3 כפות חומץ בלסמי – ומעבדים הכל בתוך המסחטה.
הרוטב יכול לשמש לפסטה, רוטב למנה עיקרית, בסיס לפיצה ועוד.
בתיאבון!
מאמרים לחיים

עוף אסייתי

מפעילים על תוכנית "טיגון", קולים את השקדים, ומוציאים. מחממים את השמנים, ומוסיפים שום וג´ינג´ר. מחליפים את התוכנית ל"צליה", מוסיפים את

מיץ תפוח וסלק

יש להסיר את חרצני התפוח והגבעול. יש לחתוך את התפוח לחתיכות בגודל המתאים. את הסלק והלימון יש לחתוך עם הקליפה

בורקס גבינה תרד מנגולד וגבינות // קרן ואיציק קדוש

קחו כדור בצק, הניחו על משטח רדדו את הבצק בעזרת ידיים משומנות לעלה דק ושקוף. אם נותרים שוליים עבים אפשר

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום