Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

עוגת קרמבו // אור בן אוליאל

מצרכים להכנת עוגת קרמבו // אור בן אוליאל

6 ביצים
רבע כוס תחליף אבקת סוכר סוויטאנגו לבן טחון.
רבע כוס תחליף סוכר חום של סוויטאנגו
1 אינסטנט פודינג שוקולד סוויטאנגו
2 חבילות שמנת מתוקה 38%
1כוס חלב סויה/שקדים ללא סוכר של אלפרו או סדרת אלטרנטיב תנובה
1 אינסטנט פודינג וניל סוויטאנגו
חבילת שוקוציפס סוויטאנגו

שתפו:

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל 180 מעלות
  • ב 2 קערות להפריד חלמונים וחלבונים
  • להקציף חלבונים ולהוסיף את תחליפי הסוכר
  • להוסיף את החלמונים ואת אינסטנט פודינג שוקולד ולהקציף לעוד 2 דקות.
  • להעביר את התחתית לתנור ל 30 דקות .
הכנת הקרם:
  • להקציף 1 שמנת מתוקה עם החלב ואינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.
  • כשהתחתית מתקררת- להזליף את הקרם הלבן מעל.
  • להמיס שוקוציפס סוויטאנגו ם 1שמנת מתוקה ולשפוך על העוגה למעלה.
  • להכניס למקרר ל4 שעות לפחות .

לצפייה במתכון

עוד מתכונים

מייבש המזון DAVO D-CUBE – מגזין "זמנים מודרניים"

אצלנו אוכלים פירות יבשים כל השנה. איכשהו הצלחתי לגרום לבני הבית להפנים שחמוציות זה סוכריות טבע. ושתמרים הם פינוק אנרגיה.

גספצ'ו מלפפון

אופן ההכנה: מכניסים את כל המצרכים לאומניבלנד בסדר הרשום מעבדים במהירות גבוהה עד שהתערובת חלקה מקשטים עם פרוסות מלפפונים וקצת

ממרח שוקולד אגוזי לוז – בבלנדר DAVO OMNIBLEND

התוצאה טעימה ביותר וכמובן איננה כוללת תוספות של חומרים משמרים ושאר תוספים שאינם בריאים! אפשר למרוח על לחם קלוי או
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

סדנאות והדרכות

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום