Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

עוגת גבינה פירורים של פעם // אדווה רויז

מצרכים להכנת עוגת גבינה פירורים של פעם // אדווה רויז

לבצק :
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר
150 גרם חמאה
2 חלמונים

למלית:
גביע גבינה לבנה 5% 250 גרם
גביע שמנת חמוצה 15% 200 מ״ל
שמנת מתוקה 250 מ״ל
1/2 כוס חלב
חצי כוס סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג

שתפו:

אופן ההכנה

להכנת הבצק-
לקערת המיקסר עם וו גיטרה
מעבירים- קמח, סוכר , סוכר וניל , חלמונים וחמאה
ומערבבים עד לאיחוד.
מחממים תנור ל-180 מעלות תוכנית עליון תחתון.
משטחים את הבצק על מגש עם נייר אפייה
מכניסים לאפייה של בערך 20 דק׳ עד שהבצק מזהיב, ולא שחום מידי.
מוציאים ומצננים היטב.

למילוי :
בקערת המיקסר עם בלון הקצפה
מערבבים את הגבינות ,הסוכר והאינסטנט פודינג
מוסיפים את השמנת ומקציפים במהירות גבוהה לקצפת יציבה אבל לא מידי.
מרכיבים-
בתבנית/קערה
מפוררים חצי מהבצק שיהיה כתחתית, מעל מוזגים את הקצפת ומעל מפוררים את שאר הבצק
מעבירים את העוגה לקירור של כמה שעות/ לילה
ומגישים

לצפייה במתכון

עוד מתכונים

ממון ידיעות אחרונות בדק ומצא – רדיאטור DAVO LUMA

בדקנו רדיאטור אקולוגי חסכוני, חברת OIG משיקה DAVO LUMA רדיאטור אקולוגי חסכוני ורב עוצמה. לדברי החברה, הרדיאטור מחמם שטח גדול

מאפה בריוש

במתכון זה אנו משתמשים ברולר אשר לש את הבצק בצורה אחידה ודואג שלא יהיה גר' אחד של בצק שלא יעבור

השוואה HUROM – מסחטות מיץ – דור ראשון, דור שני ואלפא

חשוב להבין את ההבדלים בין המסחטות על מנת לקבל את ההחלטה הטובה ביותר עבורכם. במאמר זה נסייע לכם להבין את
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

סדנאות והדרכות

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום