Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מתכון לעוגת גבינה, תחתית בראוניז // אור בן אוליאל

מצרכים להכנת מתכון לעוגת גבינה, תחתית בראוניז // אור בן אוליאל

לתחתית:
ביצה
שליש כוס סוויטנגו לבן
70 גרם שוקולד מומס עם 30 גרם חמאה
קמצוץ מלח
כף וחצי קקאו
30 גרם שוקולד
חופן בוטנים קלויים
מלית גבינה:
2 מיכלים שמנת מתוקה 38
חצי כוס סוכר סוויטנגו
חבילה פודינג סוויטנגו וניל
500 גרם גבינת שמנת
250 גבינה לבנה
כפית מחית וניל
מלמעלה:
כוס חמאת בוטנים עם שבבים או לפזר מעל שברי בוטנים קלויים
שברי מלח מלדון

שתפו:

אופן ההכנה

תחתית:
1. להקציף ביצה וסוכר יחד עד קבלת קצף
2. להוסיף את שאר המרכיבים.
3. לשטח בתבנית עגולה 18 ולאפות 45 דקות על 180 מעלות. לצנן
מלית גבינה:
1. להקציף את השמנות עם סוכר ופודינג.
2. לערבב עם שאר המרכיבים, לצקת לתבנית מעל תחתית הבראוניז ולהקפיא שעה.
3. לצקת מעל חמאת בוטנים מומסת.
4. לחתוך ולהגיש.

עוד מתכונים

טוסטר אובן שממשיך להפתיע

הכירו את ה-NOV 109, טוסטר אובן עוצמתי עם נפח של 19 ליטר ויכולות חימום עד 250 מעלות. ללא ספק מדובר

מתכון לעוגות שמרים // אור בן אוליאל

מתכון לעוגות שמרים מופחתות סוכר בשלושה מילואים שונים (ומופחתי סוכר גם הם): שוקולד, אגוזים וחלווה פיסטוק.

בראוניס שוקולד

בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את החמאה ושבבי השוקולד יש להפעיל את הBLENDTEC במהירות נמוכה למשך 30 שניות. יש להוסיף את
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

סדנאות והדרכות

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום