השוק מוצף בלא מעט מסחטות מיצים, כולן מוצגות באור חיובי ואיכותי. איך בכל זאת יודעים איזו מסחטת מיצים לבחור? על מה כדאי לשים לב? מה חשוב לדעת? OIGמשווקת ומפיצה אך ורק מסחטות מיצים המיוצרות בחברות גדולות ובעלות מוניטין. חברות אלו השיגו את שמן הטוב הודות לייצור בסטנדרטים גבוהים , הקפדה על אסתטיקה וגימור ותוצאה סופית של מוצר איכותי ועמיד. החברות אותן OIGמשווקת ומפיצה מקפידות להשתמש בתהליך ייצור מסחטות אלה אך ורק בחומרי גלם משובחים. השימוש בחומרים משובחים מעניק למוצר תוחלת חיים ארוכה במיוחד ומאפשר לו להפיק עבורכם מיץ איכותי. מסחטות מיץ מבית HUROM, למשל, הן מסחטות מיצים קשים המסוגלות לסחוט בצורה מקסימאלית כל פרח וירק שתבחרו, לרבות אגוזים, קטניות וכדומה. מעבר למגוון של מבחר הפירות והירקות שאתם יכולים לסחוט לגוון את התפריט שלכם, מסחטות מיץ אלה מהונדסות באופן כזה המשלב מנגנון סחיטה איטית- סחיטה המוודאת כי כל טיפת מיץ שקיימת בפרי או בירק שנסחט- תגיע, בסופן של דבר, לתוצר הסופי. כלומר, אין בזבוז של מיץ פוטנציאלי- מה שקורה כאשר סוחטים באמצעות מסחטות זולות ופשוטות החסרות את מנגנון הסחיטה האיטית. עובדה נוספת חשובה לא פחות קשורה לחיי המדף של המיץ הסחוט. מסחטות מיץ איכותיות מונעות מאוויר לחדור לתוך המיץ בעת הסחיטה. אוויר שחודר לתוך המיץ מחולל תהליכי חמצון. תהליכי חמצון אלה מקצרים משמעותית את חיי המדף של המיץ הסחוט ופוגעים ברכיבים חיוניים שהוא מכיל. הדוגמא הטובה ביותר להמחשת תהליך חמצון בפרי מוכרת לכולנו: אנחנו חותכים תפוח עץ לפרוסות, ואם לא אוכלים אותו מיד, הוא משחיר…השחרה זו היא- היא החמצון שפוגע באיכות הפרי. מסחטות מיציםאיכותיות מונעות תופעות לא רצויות אלה.