מצרכים:
2 כוסות גרגירי חומוס מושרה ומבושל
כוס טחינה גולמית
מלח לפי הטעם
1 לימון ללא הקליפה החיצונית
3-4 שיני שום לפי חריפות רצויה
1/4 כפית כמון
אופן ההכנה:
שמים את גרגירי החומוס כפי שהם עם הקליפות וללא נוזל הבישול בתוך מסחטת HUROM או BIOMIX,
מוסיפים את הלימון בלי הקליפה החיצונית ואת שיני השום כפי שהן עם הקליפות.
מוסיפים למסחטה את הטחינה ושאר התבלינים, ונותנים למסחטה להפריד ולהוציא את הקליפות ולערבב את כל הרכיבים יחד.
בתום הסחיטה ניתן להוציא את החומוס בקלות בעזרת לקקן עוגות, החומוס יכול להישמר בקירור עד שבוע.
בתיאבון!
ניתן לרכוש מסחטת מיצים מעולה להכנת חומוס אצלנו באתר החברה.