מצרכים:
40 גרם תפוז
40 גרם קיווי
4 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
- מקלפים את התפוז, שוטפים את הקיווי היטב עם הקליפה.
- חותכים לחתיכות בגודל מתאים.
- יש להשתמש במסננת הגסה, ולסגור את מכסה המיץ לפני הסחיטה.
- יש לסחוט לסירוגין את חתיכות הפרי, בסדר של תפוז, בזיליקום וקיווי.
- יש להפעיל את המכונה עד שכל הרכיבים נסחטים ומעורבבים לגמרי.
- יש לפתוח את מכסה ברז המיץ ולשפוך את המיץ לתוך כוס.
קלוריות: 125 קק"ל.
ערך תזונתי: סיבים תזונתיים, ויטמין C, נרינגנין.
יתרונות: מסייע להפחתת מתחים, מקדם את העור, מחזק את המערכת מהחיסונית.