Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

מה גרם לי להתחיל לבשל (ועוד בריא!) בגיל 47

שתפו:

רויטל משה מעולם לא אהבה את המטבח והעדיפה לקנות מזון בחוץ. עד שנתנו לה את סיר הלחץ החשמלי שמבטיח להכין יותר מ-70 מנות מפוארות תוך זמן קצר ועם ערכים בריאותיים טובים יותר. לעולם לא מאוחר להשתנות
מאמרים לחיים

בראוני בטעם בננה

קולפים ופורסים את הבננות. מפזרים ומייבשים ב- 70ºC במשך 5-6 שעות. מכינים בצק מתערובת עוגת "בראוני" ומוסיפים את הבננות המיובשות.

מסחטת מיצים

סחיטה של פירות הדר ושתיית המיץ המופק מהן זו דרך פשוט ונהדרת לשפר את הבריאות שלנו לרענן את מצב הרוח.

מיקסר מומלץ

כמעט בכל מטבח בישראל עולה הצורך במיקסר, ויותר מפעם אחת. בין אם מצאנו מתכון מדליק או שאנחנו מוכנים לנסות את

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.