Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

לחם תפוחים וקינמון

שתפו:

מצרכים:

2 ביצים גדולות
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס סוכר 3 תפוחי גרנד סמית
כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח
1/4 כפית ציפורן טחון
1 כפית קינמון
1 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס קמח חיטה
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 350 מעלות.

  1. בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את הביצים, השמן, ½ 1 תפוחים, תמצית וניל וסוכר
    להפעיל את הBLENDTEC במהירות בינונית-גבוהה במשך 50-60 שניות.
  2. יש להוסיף את התפוחים הנותרים הנותרים, מלח, ציפורן, קינמון, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ואת 2 סוגי הקמחים.
  3. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת, ואופים 45-50 דקות.

לבריאות!

מאמרים לחיים

Есть здорово!

Люблю повеселиться, а особенно поесть: эта шутка-прибаутка раньше была очень популярной, ею выстреливали вслед за приглашением сесть за стол.

גספצ'ו מלפפון

אופן ההכנה: מכניסים את כל המצרכים לאומניבלנד בסדר הרשום מעבדים במהירות גבוהה עד שהתערובת חלקה מקשטים עם פרוסות מלפפונים וקצת

מרק כתום

מוציאים את גבעולי המרווה מהמרק וטוחנים אותו בבלנדר ידני למרקם חלק. תוך כדי הטחינה מוסיפים את שמן הזית שנותר –

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.