בית / ייבוש ביתי ואיכותי של פירות – כתבה בעיתון "המודיע"
נהגו בישראל לאכול פירות בט"ו בשבט ובהם גם פירות יבשים המגיעים מקצות תבל.
תהליך היבוש והשימור , מאפשר לטעום מפירות עונתיים, בכל עת ובכל שעה,
וכמובן לט"ו בשבט…
החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות
דלג לתוכןשימוש בעוגיות (cookies) אנו משתמשים בעוגיות בכדי להבטיח כי אנו נותנים לך את החוויה הטובה ביותר באתרנו.
אם תמשיך להשתמש באתר זה אנו נניח שאתה מרוצה ממנו.
שימוש בעוגיות (cookies) אנו משתמשים בעוגיות בכדי להבטיח כי אנו נותנים לך את החוויה הטובה ביותר באתרנו.
אם תמשיך להשתמש באתר זה אנו נניח שאתה מרוצה ממנו.
דף הבית » ייבוש ביתי ואיכותי של פירות – כתבה בעיתון "המודיע"
בית / ייבוש ביתי ואיכותי של פירות – כתבה בעיתון "המודיע"
נהגו בישראל לאכול פירות בט"ו בשבט ובהם גם פירות יבשים המגיעים מקצות תבל.
תהליך היבוש והשימור , מאפשר לטעום מפירות עונתיים, בכל עת ובכל שעה,
וכמובן לט"ו בשבט…