מצרכים:
300 מ"ל חלב
בננה אחת
20 גרם אגוזי לוז
20 גרם קשיו
אופן ההכנה:
- יש לקלף את הבננה ולחתוך לחתיכות בגודל המתאים.
- להניח את הבננה בכלי עם החלב.
- יש לקלות את אגוזי הלוז במחבת, על חום בינוני, ל-5 דק' להעצמת הטעם.
- יש להשתמש במסננת הגסה.
- יש לסגור את מכסה המיץ ולהוסיף את החלב והבננה.
- יש להוסיף את האגוזים והקשיו בכמויות קטנות.
- יש להפעיל את המכונה עד שכל הרכיבים נסחטים ומעורבבים לגמרי.
- יש לפתוח את מכסה המיץ ולמזוג לכוס.
קלוריות: 414 קק"ל.
ערך תזונתי: פרוטאין 18.5 ג', שומן 17.4 ג', סידן, ברזל, ויטמין E.
יתרונות: מסייע להתפתחות המוח, מסייע להפחתת כולסטרול.