Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

בראוני בטעם בננה

שתפו:

מצרכים:

2-3 בננות
500 גרם תערובת לעוגת "בראוני"
1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. קולפים ופורסים את הבננות.
  2. מפזרים ומייבשים ב- 70ºC במשך 5-6 שעות.
  3. מכינים בצק מתערובת עוגת "בראוני" ומוסיפים את הבננות המיובשות.
  4. מניחים בתבנית אפיה.
  5. אופים בתנור אפיה.
    משך זמן הייבוש תלוי במשתנים רבים.

לבריאות!

מאמרים לחיים

17-18.11.2016 כנס אוכלים בריא 8

כנס "אוכלים בריא 8" המתקיים בתיאטרון גבעתיים בתאריכים 17/18.11.2016 , משלב הרצאות מקצועיות מעשירות של מיטב המומחים לצד סדנאות בישול

מאפה בריוש

במתכון זה אנו משתמשים ברולר אשר לש את הבצק בצורה אחידה ודואג שלא יהיה גר' אחד של בצק שלא יעבור

מסחטות מיצים

המסחטות החדישות מאובזרות במנגנון סחיטה איטית ומיועדות לסחיטה של כל פרי או ירק שעולה בדעתכם, לרבות אגוזים. מה היתרון במנגנון

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום