Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

בראוני בטעם בננה

שתפו:

מצרכים:

2-3 בננות
500 גרם תערובת לעוגת "בראוני"
1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. קולפים ופורסים את הבננות.
  2. מפזרים ומייבשים ב- 70ºC במשך 5-6 שעות.
  3. מכינים בצק מתערובת עוגת "בראוני" ומוסיפים את הבננות המיובשות.
  4. מניחים בתבנית אפיה.
  5. אופים בתנור אפיה.
    משך זמן הייבוש תלוי במשתנים רבים.

לבריאות!

מאמרים לחיים

חטיפי קוקוס // אור בן אוליאל

לא תאמינו כמה טעים וכמה מתוק יכול להיות קינוח עם מעט סוכר! מתכון לחטיפי קוקוס עם שוקולד, שילוב שאי אפשר

מגה מקרון כשר לפסח של קרן ואיציק קדוש

טוחנים יחד שקדים ואבקת סוכר במעבד מזון. מכניסים את החלבונים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה ובסיר נפרד שמים סוכר ומים

בלנדר שייק

בכדי להנות מהכנת שייקים וקוקטיילים חשוב לבחור בבלנדר שייק איכותי שיעשה את העבודה בשבילכם בצורה יעילה, מהירה ואיכותית. הבחירה תלויה
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

סדנאות והדרכות

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום