מצרכים:
מתכון להכנת 12 כוסיות קינוח:
1 מלון
2 תפוחים
3 כוסות תותים
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
קוביות קרח
אופן ההכנה:
חותכים את המלון ומוציאים את הגרעינים והקליפה החיצונית.
חותכים את התפוח ומוציאים את הגרעינים והחלק המרכזי.
טוחנים את המלון והתפוחים עם 2 כוסות קוביות קרח.
שמים את השיכבה הירוקה בכוסיות ההגשה,
ושוטפים את ה- DAVO OMNIBLEND במים להמשך שימוש.
מכניסים את המגש עם השיכבה הירוקה לקירור או הקפאה בזמן הכנת השלב הבא.
טוחנים את התותים עם 2 כוסות קוביות קרח.
שמים את השיכבה האדומה מעל הירוקה.
מחזירים את כוסיות ההגשה לקירור או הקפאה,
ושוטפים את ה- DAVO OMNIBLEND במים להמשך שימוש.
מכניסים לבלנדר 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה,
מפעילים על מהירות LOW ומקציפים דקה או שתיים עד להתגבשות הקצפת בצורה יציבה.
שמים קצפת בכל כוסית ומקשטים.
בתיאבון!!