Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

08-9327050 | info@oig.co.il

עוגת גבינה פירורים של פעם // אדווה רויז

מצרכים להכנת עוגת גבינה פירורים של פעם // אדווה רויז

לבצק :
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר
150 גרם חמאה
2 חלמונים

למלית:
גביע גבינה לבנה 5% 250 גרם
גביע שמנת חמוצה 15% 200 מ״ל
שמנת מתוקה 250 מ״ל
1/2 כוס חלב
חצי כוס סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג

שתפו:

אופן ההכנה

להכנת הבצק-
לקערת המיקסר עם וו גיטרה
מעבירים- קמח, סוכר , סוכר וניל , חלמונים וחמאה
ומערבבים עד לאיחוד.
מחממים תנור ל-180 מעלות תוכנית עליון תחתון.
משטחים את הבצק על מגש עם נייר אפייה
מכניסים לאפייה של בערך 20 דק׳ עד שהבצק מזהיב, ולא שחום מידי.
מוציאים ומצננים היטב.

למילוי :
בקערת המיקסר עם בלון הקצפה
מערבבים את הגבינות ,הסוכר והאינסטנט פודינג
מוסיפים את השמנת ומקציפים במהירות גבוהה לקצפת יציבה אבל לא מידי.
מרכיבים-
בתבנית/קערה
מפוררים חצי מהבצק שיהיה כתחתית, מעל מוזגים את הקצפת ומעל מפוררים את שאר הבצק
מעבירים את העוגה לקירור של כמה שעות/ לילה
ומגישים

לצפייה במתכון

עוד מתכונים

עוף אסיאתי

מפעילים על תוכנית "טיגון", קולים את השקדים, ומוציאים. מחממים את השמנים, ומוסיפים שום וג´ינג´ר. מחליפים את התוכנית ל"צליה", מוסיפים את

מיקסר מומלץ

כמעט בכל מטבח בישראל עולה הצורך במיקסר, ויותר מפעם אחת. בין אם מצאנו מתכון מדליק או שאנחנו מוכנים לנסות את

שואב אבק מומלץ מבית OIG

מחפשים שואב אבק מומלץ ואיכותי שיעשה עבורכם בבית את מכלול עבודת הניקיון ויעניק לכם תחושה נעימה ואיכותית למשך שנים רבות?

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום