Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

מתכון לרולדת ענן // אור בן אוליאל

מצרכים להכנת מתכון לרולדת ענן // אור בן אוליאל

5 ביצים
חבילת פודינג שוקו
2 כפות קקאו
1 מיכל שמנת מתוקה 38 אחוז
כוס חלב
חבילת פודינג וניל
2 סוכר סווטינגו טו גו

שתפו:

אופן ההכנה

1. מקציפים חלבונים עד קבלת קצף, מוסיפים פודינג שוקו, חלמונים וקקאו
2. מקציפים על מהירות נמוכה עד התאחדות המרכיבים
3. משטחים על משטח סיליקון ואופים על 200 מעלות עד הזהבה בערך 6 דקות
קרם וניל
1. מקציפים את כל המרכיבים יחד עד קבלת קרם יציב וחלק.
2. משטחים את הקרם באחידות על הרולדה האפוייה והמצוננת ומגלגלים.

עוד מתכונים

שייק סמיך עם זרעי פשתן בבלנדר DAVO OMNIBLEND

סוד ההתמדה מבחינתי הוא להתמיד לגוון בטעם, במראה, במרקם.. אגב את הפירות תמיד אפשר להקפיא מראש כשהם ללא קליפה וחתוכים

דגשים בבחירת מסחטת מיצים קשים

בטרם נרכוש את המסחטה עלינו לבחור את סוג המסחטה. במסחטת מיצים קשים נבחין בין המסחטה הצנטרפוגלית לבין מסחטת סליל הדור

בראוני בטעם בננה

קולפים ופורסים את הבננות. מפזרים ומייבשים ב- 70ºC במשך 5-6 שעות. מכינים בצק מתערובת עוגת "בראוני" ומוסיפים את הבננות המיובשות.

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.