Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

השוואה HUROM – מסחטות מיץ – דור ראשון, דור שני ואלפא

שתפו:

עולם המסחטות מגוון ומבלבל, וחשוב להבין את ההבדלים בין המסחטות על מנת לקבל את ההחלטה הטובה ביותר עבורכם. במאמר זה נסייע לכם להבין את ההבדלים הטכנולוגיים בין הדורות השונים של המסחטות הנמכרות היום בשוק.

מסחטת עשב חיטה – מבנה ייחודי המותאם בצורה מיטבי לסחיטת עלים ועשבים, מגיעה עם אביזרים ייחודיים לסורבה, הכנת פסטה ביתית וכו'.
מסחטת עשב חיטה: HUROM GD

דור ראשון – המסחטות הנפוצות בשוק, מאופיינות במיכל סחיטה קטן יותר (לרוב 300 ס"מ), בורג סחיטה עם כנף אחת, מהירות סחיטה של 70-80 סל"ד, ספר מתכונים בעברית (ברוב הדגמים).
דגמים של דור ראשון: < HUROM JPHUROM HGDAV 200

דור שני – מסחטות HUROM או DAV 600 בלבד!
מיכל סחיטה של 500 מ"ל, בורג סחיטה עם מספר כפול של חריצי סחיטה ושתי כנפיים, מהירות סחיטה של 40 סל"ד, ספר מתכונים עם 365 מתכונים בעברית. דגם HUROM HH מגיע עם ידית מיצוי לסחיטה אפקטיבית יותר.
דגמים של דור שני: HUROM HH ELITE 2GDAV 600

דור אלפא – מסחטת HUROM בלבד!
מיכל 500 מ"ל, בורג סחיטה דומה לדור שני עם שתי כנפיים מקוצרות להכנסת מזון מהירה יותר, ידית מיצוי דומה לבחירת כמות סיבים במיץ וסחיטת פירות רכים, מהירות סחיטה של 40 סל"ד ומנגב סיליקון במהירות 17 סל"ד בסיבוב הפוך לסחיטה אפקטיבית, 2 ספרי מתכונים בעברית (אחד למיצים והשני לגלידות וסורבה).
מסחטת אלפא: HUROM ALPHA H25

מסחטה תעשייתית – מיכל 1000 מ"ל, בורג סחיטה עם כפול חריצי סחיטה וגדול יותר, ידית מיצוי, מהירות סחיטה של 40 סל"ד, עובדת עד 8 שעות ברציפות, מותאמת ארגונומית לסביבת עבודה תעשייתית וסחיטה בהיקפים גדולים.מסחטה תעשייתית: HUROM H 22

 נושא מסחטת עשב חיטה דור ראשון דור שני דור אלפא מסחטה תעשייתית
 תמונה מסחטת עשב חיטה דור ראשון דור שני מסחטה תעשייתית
 מיכל הסחיטה  אין 300 מ"ל 500 מ"ל 500 מ"ל 1,000 מ"ל
 רשת סחיטה  אין 2 רשתות:
עדינה למיצים, גסה למחיות
2 רשתות:
עדינה למיצים, גסה למחיות
3 רשתות:
עדינה למיצים, גסה למחיות, ורשת ייחודית לגלידות וסורבה
2 רשתות:
עדינה למיצים, גסה למחיות
 ידית מיצוי  אין אין יש יש יש
 מאפיינים ייחודיים מבנה ייחודי דומה למטחנת בשר, סחיטת עלים ועשבים, טחינה של קטניות ודגנים לקמח,  טחינת תבלינים וכו' מסחטה "עומדת", מאפשר שילובי מיצים פי 2 חריצי סחיטה בבורג, וידית מיצוי לסיבים ולפירות רכים בורג עם כנפיים מקוצרות להכנסת מזון מהירה יותר, וסחיטה אפקטיבית של עלים ועשבים מבנה ארגונומי, יישום לקחים מעבודה תעשייתית בסניפי HUROM JUICE CAFE
 חוברת מתכונים אין ספר מתכונים ספר מתכונים מורחב, 365 מתכונים וטיפים בריאותיים שני ספרי מתכונים: אחד למיצים, והשני לגלידות וסורבה אין
 מהירות סחיטה  70-80 סל"ד 70-80 סל"ד 40 סל"ד 40 סל"ד, ומנגב הסיליקון 17 סל"ד לכיוון השני 40 סל"ד
 מנוע  מנוע AC אינדוקציה, 150W מנוע AC אינדוקציה, 150W מנוע AC אינדוקציה, 150W מנוע AC אינדוקציה, 150W מנוע AC אינדוקציה, 150W
 צבע  אדום יין, לבן אדום יין, לבן, כסוף אדום פרארי, לבן, כסוף נירוסטה, נחושת,
אדום יין מטאלי
נירוסטה
 מחיר  1,690 ש"ח 1,690-2,490 ש"ח 2,290-2,990 ש"ח 3,490 ש"ח 5,990 ש"ח
 אחריות  שנה + 4 מנוע שנה + 4 מנוע שנתיים + 8 מנוע שנתיים + 8 מנוע שנה
מאמרים לחיים

ריזוטו

שטפו את האורז וספגו ממנו את הלחות. השרו את פטריות הפורצ'יני במים. ספגו מהם את הלחות. קצצו דק אותם ואת

חלב בננה ואגוזי לוז

אופן הכנה: יש לקלף את הבננה ולחתוך לחתיכות בגודל המתאים. להניח את הבננה בכלי עם החלב. יש לקלות את אגוזי

מוצרי חשמל ומיקסרים

מוצרי חשמל הם חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו. ככל שעוברות השנים, אנחנו צורכים יותר מכשירי חשמל ואם בעבר היו האנשים

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.