Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

מאפה קרם קרמל וקפה // אור בן אוליאל

מצרכים להכנת מאפה קרם קרמל וקפה // אור בן אוליאל

200 גרם קמח שקדים
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
2 כפות גבינת שמנת
1 ביצה
2 כפות תחליף סוכר לבן סוויטאנגו טחון
שמנת להקצפה
אינסטנט פודינג סוויטאנגו שוקו- קרמל -וניל
פירות יער- תותים, אוכמניות, פטל אדום/שחור
נענע לקישוט. אפשר לקשט גם עם שוקו ציפס סוויטאנגו

שתפו:

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל 180 מעלות
  • שמים את הגבינות בקערה ומחממים בפולסים של 20 שניות במיקרו עד שהגבינות נמסות והתערובת נהיית צמיגית ואחידה
  • מוסיפים ביצה וטורפים
  • מוסיפים את קמח השקדים, ותחליף סוכר לבן טחון
  •  מערבבים ומעבדים עד שהבצק הופך להיות אחיד ומעט דביק
  • אפשר לשים במקרר לשעתיים להתייצבות, או לילה שלם.
  • פותחים את הבצק בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה
  • קורצים עיגולים ומניחים בתוך תבנית סיליקון אישית
  • הבצק יישבר, אז מניחים עוד קצת בצק ובעזרת ידיים רטובות סוגרים את החורים
  • אופים את הבצק בתנור כ 10-15 דקות, עד להשחמה של הבצק
  • שמים מילוי שרוצים, מקשטים בפירות יער ונענע או שוקוציפס סוויטאנגו או ממרח חלווה

לצפייה במתכון

עוד מתכונים

מאפה בריוש

במתכון זה אנו משתמשים ברולר אשר לש את הבצק בצורה אחידה ודואג שלא יהיה גר' אחד של בצק שלא יעבור

מסחטת מיץ תעשייתית

כשמדברים על מסחטת מיץ תעשייתית, מדברים בעצם על מסחטות מקצועיות המסוגלות לעבוד ברצף מספר שעות רב כאשר הן מבצעות את

ריזוטו

שטפו את האורז וספגו ממנו את הלחות. השרו את פטריות הפורצ'יני במים. ספגו מהם את הלחות. קצצו דק אותם ואת

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.