Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מאפה קרם קרמל וקפה // אור בן אוליאל

מצרכים להכנת מאפה קרם קרמל וקפה // אור בן אוליאל

200 גרם קמח שקדים
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
2 כפות גבינת שמנת
1 ביצה
2 כפות תחליף סוכר לבן סוויטאנגו טחון
שמנת להקצפה
אינסטנט פודינג סוויטאנגו שוקו- קרמל -וניל
פירות יער- תותים, אוכמניות, פטל אדום/שחור
נענע לקישוט. אפשר לקשט גם עם שוקו ציפס סוויטאנגו

שתפו:

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל 180 מעלות
  • שמים את הגבינות בקערה ומחממים בפולסים של 20 שניות במיקרו עד שהגבינות נמסות והתערובת נהיית צמיגית ואחידה
  • מוסיפים ביצה וטורפים
  • מוסיפים את קמח השקדים, ותחליף סוכר לבן טחון
  •  מערבבים ומעבדים עד שהבצק הופך להיות אחיד ומעט דביק
  • אפשר לשים במקרר לשעתיים להתייצבות, או לילה שלם.
  • פותחים את הבצק בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה
  • קורצים עיגולים ומניחים בתוך תבנית סיליקון אישית
  • הבצק יישבר, אז מניחים עוד קצת בצק ובעזרת ידיים רטובות סוגרים את החורים
  • אופים את הבצק בתנור כ 10-15 דקות, עד להשחמה של הבצק
  • שמים מילוי שרוצים, מקשטים בפירות יער ונענע או שוקוציפס סוויטאנגו או ממרח חלווה

לצפייה במתכון

עוד מתכונים

BLENDTEC הבלנדר המוביל בעולם!

טום דיקסון, מהנדס וממציא, יסד את BLENDTEC לפני כ-45 שנה במטרה ליצור בלנדר שלא נשבר. מאז הוא המציא 12 פטנטים

הטריבונה – רכילות עסקית מגזין ביזטק

השבוע הגיע לישראל לביקור עסקים המהנדס האמריקאי טום דיקסון שהפך את המותג שלו BLENDTEC, לבלנדר החזק ביותר בעולם, ועל הדרך

טבלת השוואה בלנדרים

טבלת השוואת מחירים, בלנדרים. כל הבלנדרים מסוגלים לעשות הכל: שייקים, קרח, גלידה, ממרחים, מרקים חמים ועוד. ההבדל ביניהם: מרקם, זמן
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

סדנאות והדרכות

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום