Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

מאפה בריוש

שתפו:

מצרכים:

קמח לבן 190 גר' ( 3/4 כוס)
3 ביצים
שמרים יבשים 40 גר' ( 1 כפית)
1 כפית מלח
סוכר 15 גר' ( 1 כף)
1 ביצה להברשה
2 כפות חלב קר
חמאה קרה חתוכה לקוביות 125 גר' ( 1/2 כוס)

אופן ההכנה:

במתכון זה אנו משתמשים ברולר אשר לש את הבצק בצורה אחידה ודואג שלא יהיה גר' אחד של בצק שלא יעבור את פעולת הלישה ומעניק לו את הגמישות הרצויה.
יש להקפיד על שמירת מרחק של 2-3 ס"מ בין הזרוע האוחזת ברולר לבין הקערה כדי שהבצק יעבור בצורה חלקה.
נעבוד עם קערת הנירוסטה.

  1. מכניסים לקערה את הקמח, הביצים, שמרים, מלח סוכר וחלב ומפעילים את הקערה על מהירות נמוכה.
  2. ממשיכים את הלישה כ 3- דקות ומגבירים למהירות בינונית לעוד 3 דקות נוספות.
  3. מאיטים את המהירות ומוסיפים את החמאה לאט לאט (לא בבת אחת)
  4. ממשיכים ללוש את הבצק עד שמתקבל בצק גמיש ודביק. מכסים את הקערה.
  5. מעבירים למקרר למשך כשעה.בתיאבון!
מאמרים לחיים

חלב בננה ואגוזי לוז

אופן הכנה: יש לקלף את הבננה ולחתוך לחתיכות בגודל המתאים. להניח את הבננה בכלי עם החלב. יש לקלות את אגוזי הלוז במחבת, על חום בינוני, ל-5 דק' להעצמת הטעם.

OIG ממליצים: מסחטת עשב חיטה!

מסחטת עשב חיטה אינה "טרנד אופנתי חולף" אלא דרך חיים, וכל מי שמעוניין לסגל לעצמו אורח חיים בריא, כבר רכש לעצמו מסחטת עשב חיטה של דאבו. ואתם?

3 מסחטות מיץ איטיות מומלצות

שיטת הסחיטה האיטית, הנחשבת כיום לשיא הטכנולוגיה המשמרת את הערכים התזונתיים בסחיטת המיצים, וממצה היטב את מלוא המיץ המופק מהפירות והירקות.

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.