Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מאפה בריוש

שתפו:

מצרכים:

קמח לבן 190 גר' ( 3/4 כוס)
3 ביצים
שמרים יבשים 40 גר' ( 1 כפית)
1 כפית מלח
סוכר 15 גר' ( 1 כף)
1 ביצה להברשה
2 כפות חלב קר
חמאה קרה חתוכה לקוביות 125 גר' ( 1/2 כוס)

אופן ההכנה:

במתכון זה אנו משתמשים ברולר אשר לש את הבצק בצורה אחידה ודואג שלא יהיה גר' אחד של בצק שלא יעבור את פעולת הלישה ומעניק לו את הגמישות הרצויה.
יש להקפיד על שמירת מרחק של 2-3 ס"מ בין הזרוע האוחזת ברולר לבין הקערה כדי שהבצק יעבור בצורה חלקה.
נעבוד עם קערת הנירוסטה.

  1. מכניסים לקערה את הקמח, הביצים, שמרים, מלח סוכר וחלב ומפעילים את הקערה על מהירות נמוכה.
  2. ממשיכים את הלישה כ 3- דקות ומגבירים למהירות בינונית לעוד 3 דקות נוספות.
  3. מאיטים את המהירות ומוסיפים את החמאה לאט לאט (לא בבת אחת)
  4. ממשיכים ללוש את הבצק עד שמתקבל בצק גמיש ודביק. מכסים את הקערה.
  5. מעבירים למקרר למשך כשעה.בתיאבון!
מאמרים לחיים

מסחטות מיץ – מתנה מקורית

מסחטת מיץ יכולה להתאים כמתנה לאנשים בכל הגילאים ומכל קצוות האוכלוסייה – בכל זאת, כולם אוהבים מיצים טבעיים. בכוחן של

סיר לחץ רגיל או חשמלי – מה עדיף?

הסיבה המרכזית לרכישת סיר לחץ היא הרצון להכין אוכל בזמן בישול קצר יותר, לשמור על הטעמים ועל הערכים התזונתיים במזון.

חטיפי קוקוס // אור בן אוליאל

לא תאמינו כמה טעים וכמה מתוק יכול להיות קינוח עם מעט סוכר! מתכון לחטיפי קוקוס עם שוקולד, שילוב שאי אפשר
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

סדנאות והדרכות

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום