Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

לחם תפוחים וקינמון

שתפו:

מצרכים:

2 ביצים גדולות
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס סוכר 3 תפוחי גרנד סמית
כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח
1/4 כפית ציפורן טחון
1 כפית קינמון
1 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס קמח חיטה
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 350 מעלות.

  1. בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את הביצים, השמן, ½ 1 תפוחים, תמצית וניל וסוכר
    להפעיל את הBLENDTEC במהירות בינונית-גבוהה במשך 50-60 שניות.
  2. יש להוסיף את התפוחים הנותרים הנותרים, מלח, ציפורן, קינמון, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ואת 2 סוגי הקמחים.
  3. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת, ואופים 45-50 דקות.

לבריאות!

מאמרים לחיים

דגשים בבחירת מסחטת מיצים קשים

בטרם נרכוש את המסחטה עלינו לבחור את סוג המסחטה. במסחטת מיצים קשים נבחין בין המסחטה הצנטרפוגלית לבין מסחטת סליל הדור

להכין לחם מחמצת בקלות בבית!

הלחם הוא הבסיס, הדבר הקיומי ביותר ובלחם טוב יש את כל מה שצריך כדי שנוכל להתקיים. כל לחם זקוק להתפחה,

בלנדר DAVO OMNIBLEND – הבלנדר הטוב ביותר!

אופציה נפלאה לפתוח את הבוקר זה לשתות שייק טרי או מיץ טבעי. וכמו תמיד, אתם כבר יודעים שמה שאני אומרת
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

סדנאות והדרכות

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום