was successfully added to your cart.

עגלת קניות

מצרכים:

תפוח אדמה בינוני
2 ביצים טרופות
3 כפות שיבולת שועל
שן שום כתושה
כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
כפית אגוז מוסקט

אופן הכנה:

קולפים את הירקות, ומגררים במגררת דקה.
מניחים הירקות במסננת מוסיפים מלח ומערבבים.
משאירים למשך ½ שעה, להגיר נוזלים.
סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר המצרכים, ומערבבים .
טועמים ומתקנים תיבול.
יוצקים כף מלאה מהתערובת לכל שקע (אין צורך לשמן את השקעים).
בעזרת מרית משטחים מעט ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני הצדדים.

מומלץ להגיש עם רוטב שמנת:
מערבבים גביע שמנת חמוצה 9%,
מלח נענע קצוצה ויוצקים מעט מעל כול לביבה.

בתיאבון!

השאירו תגובה

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף.
בפניה ללא חשבונית, ניתן לקבל את השירות בתשלום.

הודעתכם נקלטה בהצלחה!