Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

לביבות בריאות

שתפו:

מצרכים:

תפוח אדמה בינוני
2 ביצים טרופות
3 כפות שיבולת שועל
שן שום כתושה
כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
כפית אגוז מוסקט

אופן הכנה:

קולפים את הירקות, ומגררים במגררת דקה.
מניחים הירקות במסננת מוסיפים מלח ומערבבים.
משאירים למשך ½ שעה, להגיר נוזלים.
סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר המצרכים, ומערבבים .
טועמים ומתקנים תיבול.
יוצקים כף מלאה מהתערובת לכל שקע (אין צורך לשמן את השקעים).
בעזרת מרית משטחים מעט ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני הצדדים.

מומלץ להגיש עם רוטב שמנת:
מערבבים גביע שמנת חמוצה 9%,
מלח נענע קצוצה ויוצקים מעט מעל כול לביבה.

בתיאבון!

מאמרים לחיים

בלנדר מקצועי הכרחי בכל מטבח בריא – ישראל היום

בלנדר הוא מכשיר שרבים נזכרים בו בקיץ, והוא מקושר לשייקים וקוקטיילים קרים ומרעננים. למעשה, מדובר במכשיר מרכזי באורח חיים בריא המלווה אותנו לכל אורך השנה!

שייקים ירוקים

צריכת המזון היומית שלנו לא כוללת בתוכה הרבה עלים ירוקים, וגם אם כן, איננו לועסים אותם טוב מספיק על מנת שהגוף שלנו יוכל להפיק מהם את המיטב.

מסחטות מיצים קשים

שימו לב, בעת חיפוש אחר מסחטות מיצים קשים אתם עתידים למצוא מסחטה אשר עולה בסביבות ה-200 ₪ ומהצד השני, אתם יכולים גם למצוא מסחטה שעולה 2000 ₪

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.