Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

בראוניס שוקולד

שתפו:

מצרכים:

3/4 כוס חמאה מרוככת או נמסה
2/3 כוס שבבי שוקולד מריר
3 ביצים גדולות
1/2 כוס אבקת קקאו
11/2 כוסות סוכר
1 כפית תמצית וניל
7/8 כוס קמח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 350 מעלות.

  1. בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את החמאה ושבבי השוקולד
    יש להפעיל את הBLENDTEC במהירות נמוכה למשך 30 שניות.
  2. יש להוסיף את הקקאו, הביצים הסוכר והוניל – לוחצים על PULSE שלוש-חמש פעמים..
  3. מוסיפים את הקמח ולוחצים שוב על PULSA שלוש-חמש פעמים.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת, ואופים 30 דקות.

לבריאות!

מאמרים לחיים

קינוח בשלוש שכבות

חותכים את המלון ומוציאים את הגרעינים והקליפה החיצונית. חותכים את התפוח ומוציאים את הגרעינים והחלק המרכזי. טוחנים את המלון והתפוחים

מרק מושלם ליום קריר סיר MULTI VARKA – מאת מיכל צפיר

אני הכנתי בסיר החכם שלי כי זה מקצר משמעותית את משך הבישול, מכוונת תוכנית ומשוחררת לענייני (: כמובן שניתן להכין

הכירו את הבלנדר הטוב בעולם – מאת הדר אוקנין

שבוע שעבר הגענו לפרזנטציה מרתקת של המותג האמריקאי BLENDTEC – מייצר ומשווק את הבלנדרים המובילים בעולם בחדשנות, עוצמה ובאמינות לאורך

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.