Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

חטיפי קוקוס // אור בן אוליאל

מצרכים להכנת חטיפי קוקוס // אור בן אוליאל

 30 גרם חמאה
 370 מל שמנת מתוקה 38 אחוז שומן
 80 גרם תחליף סוכר לבן סוויטנגו טחון
 30 גרם תחליף סוכר וניל סוויטאנגו
 חצי כפית קסנטאן גאם
 כפית תמצית וניל
 240 גרם קוקוס יבש
 שוקוציפס סוויטאנגו

שתפו:

אופן ההכנה

  • ממיסים את החמאה, השמנת המתוקה, סוויטנגו בסיר ומרתיחים
  • מוסיפים חצי כפית קסנטאן גאם להסמכה וחצי כפית עד כפית תמצית וניל.
  • לבחוש הכל יחד. להוסיף כ 240 גרם קוקוס יבש.
  • לשטח בתבנית סיליקון קוביות (כמו גודל של גלידוניות) ולהקפיא.
  • בינתיים להמיס שוקוציפס סוויטאנגו במיקרו עם מעט שמן בפולסים.
  • להוציא את הריבועים הקפואים מהמקפיא, לטבול בשוקולד סוויטאנגו ולהחזיר בתבנית למקפיא.

לצפייה במתכון

עוד מתכונים

שייק ירוק – ניקוי רעלים

מצרכים: 1 כוס עלי תרד, 1 מלפפון, 1/2 סלק, 1.5 בננה, 1.5 כוסות מים. אופן ההכנה: מוסיפים את כל המצרכים

מיקסר DAVO – לא צריך ללוש פעמיים בשביל לאפות חלות – כתבה בעיתון "המודיע"

כי מיקסר "דאבו" יכול ללוש 5 קילו בצק, בלי לאמץ את המנוע ובלי לשלם על זה אחרי כן בריצה אל

מסחטות מיץ – מדריך לבחירת המסחטה

מיץ טבעי מפירות וירקות טומן בחובו שפע של יתרונות: הוא טעים, הוא בריא והוא טומן בחובו אנרגיות רבות. מכיוון שלצאת

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.