Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

וופל בלגי מקמח מלא

שתפו:

מצרכים:
להכנת 16 וופל בלגי:

3/4 1 כוסות קמח מלא
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות סוכר חום או ממתיק על בסיס סטיביה
קורט מלח
100 גרם חמאה מומסת או שמן קנולה
3/4 1 חלב או חלב סויה או תה
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
להגשה:
יוגורט או סלט פירות
מכשיר להכנת 4 וופל בלגי
אופן ההכנה:
1. ערבבו את החומרים היבשים

2. הוסיפו את החומרים הרטובים ובחשו היטב ליצירת בלילה חלקה ללא גושים
3. הפעילות את מכשיר הוופל בלגי 4 פרוסות של NOVO וחכו עד שנורית החיווי תיכבה
4. שימו כמות של 1/3 הגובה והשאירו לוופלים מקום לתפוח באפיה
5. סגרו את המכשיר והמתינו 5 דקות, הוופלים מוכנים כאשר הם תפוחים ושחומים
להגשה:
הוסיפו יוגורט, פירות טריים או כל תוספת שאהובה עליכם.
בתיאבון!

מאמרים לחיים

17-18.11.2016 כנס אוכלים בריא 8

כנס "אוכלים בריא 8" המתקיים בתיאטרון גבעתיים בתאריכים 17/18.11.2016 , משלב הרצאות מקצועיות מעשירות של מיטב המומחים לצד סדנאות בישול

השוואה HUROM – מסחטות מיץ – דור ראשון, דור שני ואלפא

חשוב להבין את ההבדלים בין המסחטות על מנת לקבל את ההחלטה הטובה ביותר עבורכם. במאמר זה נסייע לכם להבין את

שואב אבק מולטי ציקלון- מכשיר חשמלי ששואב גם יבש וגם רטוב!

כיצד זה מקל עלינו בסופו של דבר? בתום שאיבת הבית יש לרוקן את מיכל האיסוף. פעולה זו כרוכה לא פעם

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.