מטכנולוגיית E-61 ל טכנולוגיית ה T
בשנות ה-60, הפיתוח של קבוצת E-61 הביא חדשנות לעולם האספרסו. היא זכתה להצלחה מיידית והפכה לאחת המערכות הנפוצות ביותר בהיסטוריה של קפה אספרסו. גם כיום, יצרנים רבים עדיין משתמשים בו או עובדים עם העקרונות שלו.
אבל, כמעט 60 שנה מאוחר יותר, היינו צריכים לחפש טכנולוגיה חדשה שתתמודד עם החסרונות של הישנה.
טכנולוגית ה T ו- הנירוסטה
Technology T, היא הצהרה אומנותית חוצה קטגוריות טכנולוגיות.
זוהי הנדסת מוצר שפותחה לחלוטין על ידי Ascaso.
והיא מציעה יציבות תרמית אחידה עם רמה גבוהה של יעילות אנרגטית (צריכת אנרגיה נמוכה) ומים נקיים וטריים בכל קפה.