בחרנו 4 אמהות
יחד עם הבייבי שלהם בעלי אורח חיים שונה ומגוון שישתפו אתכם בתהליך ובאתגרים במעבר משלב הטעימות לשלב המוצקים
בתור אשת עסקים ואמא ל-4 את מבינה שפשטות היא המפתח לאמהות מוצלחת ושפויה
פרק ראשון – ארוחת בוקר
פרק שני – ארוחת ארבע
פרק שלישי – מכינים ארטיקים
פרק חמישי – הבלנדר הראשון
כשאת מאושרת גם הם מאושרים, תזכרי לא לשכוח את עצמך באמהות ❤️
פרק ראשון – מתנה לאריאל
פרק שני – נשנוש בחוץ
פרק שלישי – טיול באילת
אין שום דרך להיות אמא מושלמת, אבל יש מיליון דרכים להיות אמא טובה 🙂
פרק ראשון – אוכל לעידו
תסמכי על עצמך ועל האינסטינקט האימהי שלך
פרק ראשון – בוקר עם אימרי
פרק שני – ארוחת צהוריים
פרק שלישי – מנסים מאכלים חדשים
מכשיר גלידה | דגם DAVO 2581
להכנת כ-285 גר' מחית מתפוח אדמה מתוק אחד ניתן להכין מספר מנות של מזון תינוקות ולחסוך בכך זמן יקר.
1 בטטה בינונית, קלופה (מאודה או מבושלת)3 כפות חלב אם, תחליף חלב לתינוקות או מים
הוסיפו בטטה מאודה ומצוננת היטב ואת הנוזל לקערה. אל תחרגו מקו סימון הגובה המקסימאלי.
ערבבו עד להשגת דרגת הסמיכות הרצויה.
בתאבון.
להכנת כ-235 מ"ל מרק רסקו למחית חלק קטן מהמנה המאוזנת הזו, להגשה לתינוק. אפשר להגיש את היתר לבני המשפחה!
1/4 כוס גזר (מאודה או מבושל)*ניתן להוסיף מחית בטטה וגזר אם יש לכם 1/4 כוס עוף, מבושל וקצוץ 1/4 כוס אורז חום, מבושל 1/2 כוס מרק ירקות, לא מומלח
הוסיפו קודם את הנוזל ואז הוסיפו את הגזר, העוף והאורז המצוננים היטב לקערה. אל תחרגו מקו סימון הגובה המקסימאלי.
ערבבו במשך 30 שניות עד לקבלת מרקם אחיד, ואז בחשו.
ערבבו למשך 30 שניות נוספות להשגת דרגת הסמיכות הרצויה.
ניתן להכין כ-125 גר' מחיתהאבוקדו העשיר בויטמינים, מינרלים וחומצות שומן בלתי רוויות בריאות הוא אחד ההישגים הגדולים ביותר של הטבע.
1 אבוקדו, קטן 1/4 כפית מיץ לימון (אופציונאלי, למניעת השחמה)3 כפות חלב אם, תחליף חלב לתינוקות או מים
הוסיפו את המרכיבים לכוס הקטנה. אל תחרגו מקו סימון הגובה המקסימאלי.
3 מנות ביצים מקושקשות קלאסיות יקבלו ערך תזונתי קצת יותר גבוה בזכות תוספת של כמה ירקות טעימים. מאכלי ביצים כאלו מהווים ארוחת בוקר, צהריים או ערב טעימה שכל המשפחה תאהב.
1/4 גזר, בינוני, מבושל/מאודה 1/4 קישוא, בינוני, מבושל/מאודה4 עגבניות שרי 3 ביצים, גדולות 1/4 כוס גבינת צ'דר, מגוררת2 כפיות שמן זית כתית מעולה
הוסיפו את הירקות והביצים לקערה וערבבו עד לקבלת מרקם חלק.
חממו את שמן הזית במחבת בינונית מעל אש בינונית.
שפכו את תערובת הביצים למחבת והוסיפו מעל את הגבינה המגוררת.תנו לתערובת הביצים להתבשל, הטו את המחבת הצידה והזיזו בזהירות את החלקים המבושלים לפי הצורך.
כאשר המשטח העליון של הביצים הסמיך ולא נותר נוזל ביצים נראה לעין, קפלו את החביתה לחציה עם מרית.
הקפידו שהחביתה תהיה צוננת למגע בעת הגשתה. אחסנו את השאריות במקרר להכנת ארוחה קלה למחרת.
1 בננה בינונית, קצוצה 2 תותים, חתוכים לחצאים
הוסיפו את המרכיבים לקערה.אל תחרגו מקו סימון הגובה המקסימאלי.
כוס 1 | אפונה קפואה1/4 כוס | מים
מאדים או מרתיחים את גרגרי האפונהעד שהם רכים ונימוחים
נותנים לאפונה להתקרר
הכניסו את שני המרכיבים לבלנדר
הפעילו את המכונה עד שהאפונה תהפוךלפירה בסמיכות הרצויה